Szolgáltatások

Megoldások a legkülönbözőbb szépészeti és/vagy
egészségügyi problémákra

hatékony

4D Lipolézer

Az új generációs 4D Lipolézer a non-invazív kezelések közül az egyik leginnovatívabbnak tartott eljárás, amely kezeli azokat a makacs zsírdepókat, melyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A kezelések fájdalom és diszkomfort érzet nélkül új és jobb megjelenést garantálnak a vendégeimnek.

biztonságos

EMS technológia

Piacvezető bio-stimulációs elven működő alakformáló készülék, amely eltávolítja a szervezetben található toxinokat, serkenti a keringést, elősegíti az emésztést, erősíti a szervezetet a fertőzések ellen, a zsírsejteket pedig lebontja s a bőr feszesebbé válik.

fájdalommentes

Nyirokmasszázs

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázzsal segít leküzdeni az ödéma és perifériás keringési rendellenességeket. A kezelés erőteljesen élénkítő hatást gyakorol a nyirok-és érkeringésre.

fájdalommentes

Dióda lézeres szőrtelenítés

Triwave technológiával, ami a legújabb 3 hullámhosszal kezeli a bőrt, hiszen a régi 808 nm-es dióda lézerek elavultak. A 3 hullámhossz minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben.

Miért fontos az öngondoskodás?

Kizárólag a te egyéni felelősséged, hogy gondoskodsz a saját mentális és fizikális egészségedről. Halld meg a saját igényeidet!
Hidd el, meghálálják!