Ki vagyok én?

„…azért lett a szalon neve „self-care, mert ez a mottóm:
Bánj önmagaddal is legalább olyan jól, mint ahogy
másokkal tennéd!”

Kertészné Tóth Judit vagyok, 3 gyermek boldog édesanyja. Első gyermekem születése után szereztem első képesítésemet a szépségiparban, és azóta is ebben tevékenykedem. Az idő múlásával, a tapasztalatom növekedésével ráébredtem, hogy nincsen örökké tartó szépség egészség nélkül. Ezért döntöttem úgy, hogy a következő vállalkozásomban a szépség mellett az egészségre fektetem a hangsúlyt. Nagy örömmel, lelkesedéssel és odaadással kezdtem bele a munkába és sok kutatás után úgy érzem, hogy rengeteg embernek panaszokat okozó problémára szeretnék és fogok tudni megoldást nyújtani.

A mai rohanó világban a rendszertelen étkezés, a mozgásszegény életmód negatív hatással van a szervezetünkre, ami miatt rossz a közérzetünk, estlegesen plusz kilókat is raktározunk. Az öngondoskodás saját egyéni felelősségünk és a boldog, kiegyensúlyozott élet érdekében javasolt önmagunkat nem elhanyagolni!

Hiszem, hogy az öngondoskodás semmilyen tekintetben nem önzőség és fontos rá hangsúlyt fektetnünk: legyen szó a mentális egészségünkről vagy a „külsőségekről”. Bátran állítom, hogy a másodikban fogok tudni Neked segíteni!

Miért ezeket a szolgáltatásokat választottam?

Az új generációs 4D Lipolézer a non-invazív kezelések közül az egyik leginnovatívabbnak tartott eljárás, amely kezeli azokat a makacs zsírdepókat, melyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A kezelések segítenek fájdalom és diszkomfort érzet nélkül új és jobb megjelenést elérni. A 4D Lipolézer előnyei közé tartozik, hogy nem igényel helyi vagy általános érzéstelenítést. Egy kezelés 30 perc alatt elvégezhető és a pozitív eredmények azonnal láthatóak akár egy kezelés után is, de a leghatékonyabb eredményeket legalább egy teljes kúrával érhetjük el.

PressoSpa 3in1 Nyomásterápiás hullámmasszázs kifejezetten a szervezet nyirokrendszerének serkentésére lett kialakítva. A pneumatikus masszázsnak köszönhetően a nyirokkeringés felgyorsul, így a különböző keringési problémák orvosolhatók és olyan, szinte már nép problémának számító tünetek előzhetők meg a kezeléssel, mint az ödéma, visszértágulat vagy nyirokpangás.

Az EMS technológia használható testedzésre, rehabilitációs megelőző kezelésként, és kozmetikai célokra egyaránt. A készülék a bioelektronikának és az évezredes hagyományokra visszanyúló kínai gyógyászatnak, az akupunktúrának esszenciáját ötvözi, a szövetek mélyén fejtve ki hatását, és ezáltal eltávolítja a szervezetben található toxinokat, serkenti a keringést, elősegíti az emésztést, erősíti a szervezetet a fertőzések ellen, a zsírsejteket pedig lebontja s a bőr feszesebbé válik.

Célom, hogy a hozzám ellátogató vendégek jól érezzék magukat a bőrükben és hatékony szolgáltatást kapjanak.

Végül, de nem utolsó sorban: miért self-care?...avagy a mottóm:

Bánj önmagaddal is legalább olyan jól, mint ahogy másokkal teszed vagy tennéd!